Op wintersport met jongeren

Wil je voor een leuke prijs op winter op wintersport en ben je met een groep jongeren of studenten? Dan zijn er gelukkig voldoende mogelijkheden om met een laag budget een perfecte skivakantie te hebben met veel sneeuw en een bruisende après-ski

Lekker après skiën
Lekker après skiën

Accommodatie boeken

Veel jongeren en studenten boeken hun skivakantie bij een gespecialiseerde aanbieder zoals Husk. Husk is al jaren een begrip in de sneeuw voor deze doelgroep. Husk heeft accommodaties voor 1 persoon tot wel 15 personen. Voor een skivakantie met een grotere groep vanaf 15 t/m maar liefst 1.000 personen kun je een offerte aanvragen.

Jongeren boeken een voordelige pakketreis bij

Alles-in-1 skivakantie

Veel groepen jongeren kiezen voor een alles-in-1 skivakantie, ook wel pakketreis genoemd. In een pakketreis is alles inbegrepen zoals busreis, accommodatie, skipas en soms zelfs skiles en skiverhuur (apart bij te boeken). Een groot voordeel van een pakketreis is dat alles voor je geregeld is en je geen onverwachte kosten krijgt. Meestal is een pakketreis voordeliger dan zelf alles apart uitzoeken en boeken. En je hebt één aanspreekpunt op de plaats van bestemming (reisleiding).

Top skigebieden voor jongeren