Korte skivakantie

Door een korte skivakantie (ook wel miniski of short-ski genoemfd) ben je er even hélemaal tussenuit! Je geniet misschien nog wel meer tijdens een korte wintersporttrip van 2 tot 5 nachten.

In volle vaart van de berg!
In volle vaart van de berg!

Aanbod short-ski

Het is handig om het aanbod van miniskivakanties bij bijvoorbeeld Bizztravel of Snowtime te bekijken. Zij hebben namelijk al afspraken gemaakt met de verhuurders over korte huurtermijnen. Daarnaast zijn er aanbieders zoals Wintertrex en Sunweb waar je ook de skipas bij kunt boeken. Veel short-ski reizen bieden accommodaties inclusief half pension waardoor alles is geregeld en je optimaal op de piste kunt genieten.

Voordelen short-ski

Een korte skivakantie, ook wel short-ski of miniski genoemd door reisorganisaties, is natuurlijk een stuk voordeliger en je bent minder vakantiedagen kwijt. Het is een ideale manier om even helemaal tussenuit te zijn terwijl je er maar een (lang) weekend of een midweek voor nodig hebt. Met eigen vervoer ben je er het snelst maar met een georganiseerde busreis is het wat goedkoper.

Hoe kort is kort

Een korte skivakantie duurt meestal 2 tot 5 nachten. 2 nachten zijn namelijk perfect voor een weekendje weg terwijl 5 nachten precies een midweek vullen en je het weekend weer thuis bent.

Perfect om te ontspannen

Een korte skivakantie is perfect om te ontspannen! Ondanks de kortere duur ervaar je toch een hele dynamische en onstpannen tijd en heb je het gevoel langer weg te zijn geweest.

All-in korte wintersport vakantie

Het is ook mogelijk om een all-in korte skivakantie te boeken. Dit betekent dat je uiteindelijk nog minder geld kwijt bent en dat je niet voor vervoer of een skipas hoeft te zorgen!