Top 10 après-ski bestemmingen

Altijd al willen weten waar je de beste en populairste après-ski gebieden kunt vinden. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. De top 10 populairste après-ski plekken in Oostenrijk en Frankrijk.

après-ski
après-ski

Top 10 après-ski gebieden

 1. Gerlos (Oostenrijk)
 2. Ischgl (Oostenrijk)
 3. Sölden (Oostenrijk)
 4. Saalbach (Oostenrijk)
 5. Kirchberg (Oostenrijk)
 6. Westendorf (Oostenrijk)
 7. Val Thorens (Frankrijk)
 8. Sankt Anton am Arlberg (Oostenrijk)
 9. Mayrhofen (Oostenrijk)
 10. Val d’Isère (Frankrijk)

Populairste après-ski plekken per après-ski gebied

 • Gerlos: In Gerlos zijn de dagen kort en de nachten lang. Pas als de zon weer opkomt gaan de cafés en disco's dicht. Er wordt flink gefeest in onder meer in Cin Cin, Little Londoner en Luigi’s Turbobar.
 • Ischgl: In Ischgl zeggen ze 'Relax. If you can'. Het feest begint vroeg  op de berg bij de Paznauner Taja  en gaat vervolgens door tot de volgende ochtend. Enkele après-ski knallers zijn Kuhstall, Schatzi, Pacha en de Trofana.
 • Sölden: De bruisende après-ski's in Sölden gaan tot de late uurtjes door. Een combinatie van kleine barretjes en discotheken zorgt er voor dat je genoeg kan beleven bij onder meer Philips, Obstlerhütte, Alm Rausch en de Schirm Bar.
 • Saalbach: In Saalbach vindt je de beste après-ski bars van de alpen. Gezellig feesten kan onder meer in de wereldberoemde London Pub, maar verder ook in de Goass stal en Tanzhimmel wordt flink gefeest.
 • Kirchberg: Elke week een Nederlandse week beleven dat kan in Kirchberg. In de avond komt dit dorp tot leven. Enkele bars die je zeker moet bezoeken zijn de Tiroler en de Eisbar.
 • Westendorf: Westendorf kent uitermate gezellige après-ski's. Bekende après-ski plekken zijn de Moskito, de Karat Bar en Gerry's Inn. Verder heb je nog de Village Pub en voor de nachtbrakers heb je nog de Wunderbar.
 • Val Thorens: De eerste après-ski buiten Oostenrijk in deze lijst is Val Thorens in Frankrijk. Val Thorens ligt in de Franse alpen, goeie après-ski's zijn bijvoorbeeld Snowcafe, Malaysia en 360 bar.
 • Sankt Anton am Arlberg: Vanaf 4 uur in de middag beginnen ze hier al in de Mooserwirt. Mocht je tot de laatste uurtjes door willen vallen après-ski plekken zoals de Krazy Kanguruh en de Picadilly zekers aan te raden.
 • Mayrhofen: In Mayrhofen is het altijd feest tijdens de après-ski. In de Ice Bar is het traditioneel het drukst. Daarna kun je door naar de SpeakEasy Arena, de Schlüsselalm of een van de vele andere discotheken.
 • Val d’Isère: In Val d'Isere kun je heerlijk feesten. In dit dorp stikt het van de cafés en clubs. Plekken waar je hier terecht kan zijn de Folie Douce, Doudoune Club en Cafe Face Bar.